Een nagel, beauty of parfumparty in een professionele studio

Aangeboden: Een nagel, beauty of parfumparty in een professionele studio Prijs: Op aanvraag

Je kunt naar de nagelstudio van Beauty Nails Debbie komen voor heerlijke meidenmiddagen.

Parfumparty (je gaat je eigen parfum maken) Er wordt gewerkt met diverse geuren die door elkaar gemengd kan worden, zo maak je je eigen unieke parfum. Er zal ook cosmetica glitters aanwezig zijn. Ook de verpakking waar het flesje ingedaan wordt, gaan we mooi versieren. Je kan er ook voor kiezen om een extra optie te boeken en je gaat met speciale verf je flesje versieren.

Nagelparty (met heel veel stickers, nagellakken, stripers, glitter, flitter, steentjes, stempels en fimoklei). Er wordt gewerkt met plastic oefenvingers. Indien gewenst kan er een extra optie op worden genomen en kunnen alle nagels van de genodigden worden ge-nailart.

Beautyparty (je gaat lekker met je vriendinnen relaxt zitten en laat je verwennen door Beauty Nails Debbie) Je krijgt een masker, een tonic, een reiniger en een heerlijke creme. Daarna kun je met een extra optie opgemaakt worden.
Bel of mail voor meer informatie: info@beautynailsdebbie.nl
Deze party's zijn incl. welkomstdrankje, ranja en spekjes. Voor de jarige is er een kleinigheidje. Indien gewenst kunnen er aan alle meiden een presentje worden gegeven. Leuke pakketjes zijn al vanaf EUR 5,- verkrijgbaar.
Extra opties


  • Ringen met bijpassende nailart maken
  • Zelf nagellak maken
  • Glitter tattoo's KIJK OP DE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE. JE KUNT OOK NAILART PRODUCTEN KOPEN IN DE WEBSHOP!!!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger