EK Voetbal 2012 Quiz

Quiztopia is DE aanbieder van Quizzen. Vanaf € 39,95 kunt u al een Quiztopia quiz bestellen. Vanaf € 250 is er al een volledig verzorgde quiz. Voor € 50 kan uw omzet in het café stijgen tot wel 600% !

Speciaal voor het EK 2012 hebben wij een zeer leuke quiz, inclusief geluidsfragmenten samengesteld!
Van vragen over het Nederlandse clubvoetbal en het Nederlands elftal tot buitenlandse sterren en competities. Vragen over de deelnemende landen en geschiedenis van het toernooi. Jij denkt dat je veel van voetbal weet? Test je kennis met familie, vrienden en bekenden. De rondes zijn ook los te houden rondom de wedstrijden van het Nederlands elftal of andere belangrijke wedstrijden!

De quiz is geschikt voor groepen tot 150 personen!

Ga naar: http://quiztopia.nl/webshop/index.php?route=product%2Fpr
oduct&path=59&product_id=87


om direct onze enige echte EK Voetbal 2012 Quiz te bestellen! Betaal makkelijk via IDEAL


Quizzen is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en het in teamverband met of tegen elkaar op te nemen. Maar quizzen is natuurlijk ook de manier om een leuke avond met uw collega's, familie of vrienden door te brengen. Test uw kennis tegen en met elkaar. Quiztopia heeft een jarenlange revaring in het organiseren van quizzen. Quizzen is leuk voor kinderen (kinderfeestje), jongeren en ouderen. Iedereen wil graag zijn kennis testen! Over elk onderwerp kunnen wij een quiz verzorgen.

  • Voor (Bedrijfs)feesten: Met Quiztopia maakt u de keus voor een betaalbaar, gezellig, leerzaam en vooral leuk feest of uitje. Mensen nemen het onder leiding van een ervaren quizmaster tegen elkaar op in een interessante, grappige, boeiende, avondvullende quiz. Vanaf € 250 kan Quiztopia voor u een quiz op maat op locatie verzorgen. In overleg met u kunnen er audio of videofragmenten worden ingebouwd. En wat dacht u van vragen over het bedrijf of de sector waarin u werkzaam bent. Alles is mogelijk in overleg! Wij verzorgen quizzen voor groepen van 25 tot wel 1000 personen! 1 ding is zeker: het wordt een gezellig en geslaagd quiz kinderfeest, quiz feest, quiz bedrijfsfeest of quiz uitje!

  • Voor Café's: Heeft u ook van die avonden dat het rustig is in uw cafe? Dan is de wekelijkse quiztopia pubquiz DE manier om klanten te lokken en uw omzet te verhogen! Voor de kosten hoeft u het niet te laten, deze zijn slechts € 50 per quiz! Als u € 2,50 per deelnemer vraagt heeft u er de kosten met 20 deelnemers alweer uit. De ervaring leert ons dat de Quiztopia pubquiz de omzet laat stijgen met 500-600% t.o.v. een normale doordeweekse dag!

  • Voor Particulieren: Al vanaf € 39,95 kunt u een quiz kopen en bestellen in de shop. Een volledig pakket voor 10-100 personen. Jaarquizzen van 1960 t/m 2011, 60's, 70's, 80's, 90's en 00's quiz. Algemene kennis quizzen, geschiedenisquizzen. Een kwis over film, entertainment, sport, voetbal. Teveel om op te noemen. U kunt bij ons snel en veilig met IDEAL betalen. Ga naar www.quiztopia.nl/webshop om direct een quiz te bestellen!

Quiztopia: voor al uw vragen en antwoorden!
Voor meer informatie kijk op www.quiztopia.nl
Like ons op Facebook: www.facebook.com/quiztopia.nl
U kunt ons mailen op info@quiztopia.nl
Telefonisch zijn we bereikbaar op 040-2026085
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger