Kinderfeestje Rhenen Veenendaal, Actief Outdoor

Ook voor uw kinderfeestje kunt u terecht bij Rhenen Outdoor.
We hebben een speciale programma's ontwikkeld waarbij de kinderen de hele middag buiten in de natuur lekker actief bezig zijn.
Naast deze standaard programma's kunnen we ook een ontvangst met limonade en taart of aanvullend een maaltijd met patat of pannekoeken verzorgen.
Doelgroep: kinder ca 9 t/m 12 jaar
Duur: afhankelijk van de activiteit, zie hieronder.
Kosten: € 100,- tot 10 kinderen, daarna elke kind extra € 10,-.
- Ontvangst met limonade en taart: € 2,50 p.p
- Maaltijd friet en een snack en ijs: € 5,- p.p.

De schat van Cunera
Zijn jullie goede schatzoekers? Kom bewijzen dat jullie de juiste schatzoekerskwaliteiten bezitten om de "schat van Cunera" te vinden. Met behulp van onze GPS ontvangers moeten jullie via voorgeprogammeerde punten een tocht door het bos maken. Onderweg worden sp ellen gedaan en moeten raadsels worden beantwoord waarmee jullie schatzoekerskwaliteiten worden getest. Nadat is bewezen dat jullie echte schatzoekers zijn ontvangen jullie de schatkaart waarmee de verborgen schat gevonden kan worden.
Jullie krijgen eerst een korte introductie waarbij uitleg wordt gegeven over GPS en de GPS ontvanger, waarna jullie zelf op weg gaan. Natuurlijk wordt er voor iets te drinken en wat lekkers gezorgd. Er dienen bij deze activiteit minimaal twee volwassenen als begeleider mee te gaan.
Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar tot ongeveer 12 jaar. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.
De duur van de activiteit is ongeveer 2,5 uur.

Interactieve steptocht
Met deze tocht wordt per step een speciaal parcours gevolgd in de omgeving. Onderweg worden opdrachten uitgevoerd en moeten er vragen worden beantwoordt. Ook wordt er onderweg voor iets te drinken en wat lekkers gezorgd. Er di enen bij deze activiteit minimaal twee volwassene als begeleider mee te gaan.
Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar tot ongeveer 14 jaar. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.
De duur van de activiteit is ongeveer 2,5 uur.

Steppen by night
De activiteit vindt plaats in de avond als het donker is. Er wordt in het donker een steptocht gemaakt waarbij onderweg vragen moeten worden beantwoord. De steps worden voorzien van verlichting. Dit is een erg leuke activiteit voor bijvoorbeeld de start van een slaapfeestje.
Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar tot ongeveer 14 jaar. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.
De duur van de activiteit is ongeveer 1,5 uur.
Bij deze activiteit is wel extra begeleiding van volwassenen gewenst.


Kampioen van KwintelooyenWe hebben in het prachtige recreatiegebied Kwintel ooyen een afwisselend spellencircuit uitgezet. Met behulp van een GPS ontvanger lopen jullie een route langs de verschillende spellen waarbij kracht, slimheid en creativiteit worden getest. De spellen worden aangepast aan de leeftijd van de groep en de weersomstandigheden. Kom een heerlijke middag in de buitenlucht uitdagende spellen doen en beslis wie van jullie de "Kampioen van Kwintelooyen" is. Natuurlijk ligt er voor de kampioen ook een passende beloning klaar. Wij zorgen we ook voor wat drinken en wat lekkers tussendoor. Tijdsduur: ca. 2,5 uur Doelgroep: 8 tot 14 jaar



GPS stads speurtocht

Voor de echte speurneuzen hebben we een leuke en uitdagende stadsspeurtocht opgezet.
Volg met behulp van de GPS ontvanger een spannende route door Rhenen. Vind de geheime aanwijzingen en los de raadsels op. Je komt op de spannendste en leukste plekjes van het oude centrum van Rhenen.
De speurtocht start en eindigt in het centrum v an Rhenen. Onderweg wacht nog een traktatie en wat drinken.
Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Tijdsduur: ca. 2,5 uur Doelgroep: 8 tot 14 jaar
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger