Ballonnenclown; Gek op Feestjes

Aangeboden: Ballonnenclown; Gek op Feestjes Prijs: Op aanvraag

Doe eens gek, nodig een ballonartiest uit op uw feest! Voor bedrijven en particulieren.
Waarschijnlijk niet iets waar u zelf meteen aan gedacht had... en dat maakt het juist zo leuk!
Wij zijn gek op feestjes! Wij maken elke bijzondere gelegenheid nóg specialer met een he-le-boel ballonnen. Bij zowel kids als volwassenen toveren wij een glimlach op het gezicht, met ballonnen is het altijd feest!

Tijdens uw feest/opening/festiviteit vermaken wij uw gasten graag met veel enthousiasme. Is het leuk als wij hiervoor verkleed zijn als clown, zwarte piet of wat dan ook... geen probleem!

Kunt u zich voorstellen dat een feest extra feestelijk wordt wanneer de ruimte is versierd met ballonnen? Wij kleden de feestruimte aan met ballonpilaren en ballonnenbogen, en ziet u het al voor zich dat er midden in de ruimte een ballonnenkarikatuur van de jarige of het bruidspaar staat? Lekker gek en 100% vrolijke-gezichten-garantie!

Grote maar ook kleine feestjes, wij zijn er gek op! Zoekt u een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een kindertraktatie of een give away voor bruilofgasten en feestgangers, wij hebben genoeg ideeën.
Voor onopgeblazen ballonnen, bedrukt of onbedrukt kunt u ook bij ons terecht. Heeft u vragen of ideeën, laat ze horen! U zult versteld staan van de mogelijkheden!

Lijkt het u wat om zelf eens te ballonvouwen of wilt u eens een heel ander en origineel bedrijfsuitje meemaken? Mail of bel gerust, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
info@gekopfeestjes.nl

Zoekwoorden:
ballonclown, clown, knutselen, kinderpartijtje, ballonnen, ballonnenclown, ballonfiguren, ballonvouwen, ballonknopen, besnijdenis, bedrijfsfeest, communie, ballonneclown, feest, verjaardag, traktaties, bruiloft, trouwerij, kindervermaak, kinderen, feest, kinderfeest, ballonnenpiet, zwarte piet, sinterklaas, goedkoop, gratis, ballon, kraamfeest, kraamborrel, geboorte, babyshower, baby, kraam, vrijgezellenparty, vrijgezellenfeest, vrijgezel, braderie, bedrijfsopening, opening, markt, evenement, decoratie, cadeau, workshop, schmink, party, kermis
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger