Clown Jovel: Kindershows en animatie

Aangeboden: Clown Jovel: Kindershows en animatie Prijs: Op aanvraag

Clown Jovel (Jori Veldhuizen) is een veelzijdige circusclown, met Pedagogische opleiding!
Als afgestudeerd leraar basisonderwijs, weet hij als geen ander hoef hij kinderen moet vermaken!

Prijzen en beschikbaarheid vindt u op www.clownjovel.nl

Clown Jovel treedt onder andere op met:
Clown Jovel's Magische Circusshow
Clown Jovel is de piste van het circus aan het schoonmaken, want vandaag komen heel veel kinderen op bezoek in het circus! Tijdens het schoonmaken vertoont Clown Jovel gekke circuskunsten en laat hij bijzondere goocheltrucs zien! Als Clown Jovel merkt dat de kinderen al aanwezig zijn, worden de kunsten die hij laat zien steeds mooier en grappiger! Deze show is een interactieve show van ongeveer een uur met goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, ballonnenfiguren, clownerie en nog veel meer!

Clown Jovel's Mobiele Act: goochelen, jongleren, eenwielfietsen, ballonnen en…
Clown Jovel loopt tussen het publiek door. Bij de kinderen en volwassenen vertoont hij indrukwekkende circuskunsten als jongleren, goochelen, eenwielfietsen, diabolo en maakt hij van ballonnen de mooiste figuren! Clown Jovel zoekt uw publiek op! Wilt u dat niemand Clown Jovel over het hoofd kan zien, is hij ook inzetbaar als steltloper.

Steltloper & Ballonnen
Clown Jovel is gegroeid! Zijn benen zijn ontzettend lang geworden! Lopend op stelten wordt er letterlijk gezorgd voor entertainment op hoog niveau. Tijdens het steltlopen maakt Clown Jovel voor alle kinderen ballonnenfiguren; niet alleen hondjes, giraffen en olifanten, maar ook grotere figuren als Pink Panter en Road Runner.
Mega Struisvogel
Al van ver zien mensen deze gigantische kleurrijke struisvogel met Clown Jovel erop aankomen. De struisvogel loopt tussen uw publiek door. Doordat het hoofd van de struisvogel alle kanten op te bewegen is, is er een ontzettend goed contact met het publiek. Iedereen wil deze struisvogel aanraken en aaien. Het samenspel tussen de struisvogel en Clown Jovel zal uw publiek nog lang herinneren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail of 06-49760092.
Prijzen en beschikbaarheid vindt u op www.clownjovel.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger