Vier je partijtje met Mega Mindy of pluk van de Petteflet

Aangeboden: Vier je partijtje met Mega Mindy of pluk van de Petteflet Prijs: Zie omschrijving

Suus'atelier verhuurt originele themakisten en en verstuurt draaiboeken voor geslaagde kinderfeestjes per post.
U kunt oa. kiezen uit:
Mega Mindy feest Help Mega Mindy om de snoepjesdief te vinden en doe onderweg vrolijke spelletjes, bij de speurtocht vind je ook kartonnen maskers om zelf te versieren, spelideetjes voor de rest van het feestje en diploma's voor echte Mega Mindy speurneuzen
pizzaparty; help Mario de kok met het terugvinden van zijn recept, maak je eigen koksmuts en bak lekkere pizza's
Pluk van de petttefletfeest; volg de lispeltuut en doe leuke spelletjes met mevrouw Helderder, de heen en weerwolf en de stampertjes, maak je eigen hasselbramenjam en ga eten met de Stampertjes
Sjakie en de chocoladefabriekfeest: zoek de gouden toegangskaart en ga zelf aan de slag in de fabriek van Willlie Wonka.
Prinsessenfeest: verkleed je als echte prinses maak je eigen kroon of juwelendoosje en help prinses Madeliefje al haar prinsessenspulletjes terug te vinden.
Hannah Montanafeest, Help!!.... Hannah Montana is haar spulletjes verloren die ze nodig heeft om op te treden. Zoek ze snel terug vooradat Miley ontmaskerd wordt. Onderweg doe je leuke spelletjes met de figuren uit de serie. Bij de speurtocht horen Hannah Montanadiploma's, en spelideetjes passend bij het thema.
Junglefeest Er is paniek in de dierentuin want er zijn dieren ontsnapt. Sla je knapzak over je schouder en help de oppasser om de dieren terug te vinden. Onderweg doe je knotsgekke opdrachten met de figuren uit de film Madagascar, natuurlijk zijn er leuke spelletjes, een quiz uitnodigingen en diploma's bij dit wilde feest.
Suus verhuurt de kisten met alle benodigde materialen, diploma;s en uitnodigingen. Ook bestaat de mogelijkheid via de post het draaiboek, de speurtocht, diploma's en uitnodigingen te ontvangen.
Huur van de themakist 30 euro
draaiboek per post 21,50 euro
Zie voor meer informatie de site van Suusatelier.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger