make-upfeestje, verkleedfeestje, modeshow, fotoshoot

Aangeboden: make-upfeestje, verkleedfeestje, modeshow, fotoshoot Prijs: Zie omschrijving

K3 PARTY, MAKE-UP&VERKLEEDPARTY, POPSTARSPARTY, MAKE-UPWORKSHOP, HUIDVERZORGINGWORKSHOP

K3 PARTY 4-7 jaar

Een echte k3 party bij jou thuis, de huiskamer wordt helemaal omgetoverd tot de wereld van k3! Verkleden als Karen, Kristel of Josje en ik help jullie aan tafel make-up aan te brengen. Jullie mogen optreden op k3 muziek en worden mooi op de foto gezet. Welkom in de wereld van K3!

Make-up & verkleedparty 5-12 jaar
Verkleden als echte coole meiden, er zijn veel kleren, sieraden, schoenen, riemen, (glitter)hoedjes, glitterkleren en glittersieraden (zie onderaan de totale inhoud van de koffers). Ook is er een grote passpiegel! Hierna gaan we aan tafel make-up aanbrengen en mogen jullie een modeshow lopen en jullie worden natuurlijk ook nog mooi op de foto gezet!

Popstarsparty 6-12 jaar
Wil jij er ook zo graag eens uitzien als jou favoriete popster? Zoals bijvoorbeeld een van de meiden van Chipz, Kus, Djumbo of Ladygaga? Jullie worden helemaal omgetoverd tot een popster waarbij de stylist jullie helpt, hierna gaan we aan tafel make-up aanbrengen waarbij de visagist jullie helpt zodat jullie er als echte popsterren uitzien! De nagels gaan we lakken en versieren met nagelglitters en nagelstickers en dan volgt er een fotoshoot!

Make-up workshop 12-15 jaar
Make-up is erg leuk maar wat is hot en wat not, tijdens de workshop leer je hoe je jezelf het best kunt opmaken. Je krijgt tips en adviezen en leert hoe je het best een natuurlijke dag make-up en een trendy make-up, voor bijvoorbeeld een schoolfeestje kunt aanbrengen. Jullie zijn zelf make-up aan het aanbrengen en worden aan het eind op de foto gezet.

Huid en nagelverzorgingworkshop 10-15 jaar
Een heerlijke workshop waarbij je tips en adviezen krijgt en zelf bezigt gaat je huid en nagels te verzorgen. Lekker stomen, scrubben, masker, dagverzorging, nagelverzorging; nagelbadje, lakken en beplakken met nagelstickers zoals diamantjes, roosjes, hartjes, etc. of een french manicure! Ondertussen worden er natuurlijk foto's gemaakt. Kortom een heerlijk ontspannen, gezellige en leerzame huid en nagelverzorgingworkshop!

Duur van de bovenstaande party's en workshops: 2uur
Prijs per persoon: € 8,50
Minimaal aantal personen: 6
Lokatie: bij jou thuis

Indien de party of workshop in een straal van 10km rondom Bedum wordt gehouden worden geen reiskosten berekend. Indien verder dan 10km worden er reiskosten berekend €0,19 per km. Indien jij een ander idee hebt wat jij zou willen op jou feestje en het hier niet bij staat, bel en vraag gerust naar de mogelijkheden, want alles is mogelijk!

Voor meer informatie, vrijblijvende offerte en vragen:
Marieke Poel 06-42149141
visagist, stylist

MAKE-UPKOFFER en/ of VERKLEEDKOFFER huren?
Indien jij je eigen feestje thuis wilt organiseren is het mogelijk de make-up& verkleedkoffer te huren, dus vanaf nu kan je zelf je make-up en verkleedparty geven! Er volgt een korte uitleg over de gebruiksaanwijzing over de inhoud van de koffers bij het ophalen van de koffers zodat jullie gemakkelijk aan de slag kunnen!

Inhoud van de make-upkoffer:
Hierin zit alles wat je maar kan wensen, de producten zijn van goede kwaliteit, van elk product genoeg voorraad en kleuren! Mascara's, oogpotloden, oogschaduws, glitters, lipglosses, lipsticks, rouges, poeders, nagellakken, parfums, make-upspiegels, tissues, wattenschijfjes, wattentips, make-upreiniger. Kortom een hele grote volle kleurrijke make-upkoffer!

Inhoud van de grote verkleedkoffer geschikt voor alle leeftijden:
Veel glitterpumps, glitterbalerina's, hakschoenen, laarsjes in vele kleuren en maten, een kleurrijke verzameling trendy, coole kleren in alle maten (tevens makkelijk aan te passen d.m.v. creatieve oplossingen en onzichtbare veiligheidspelden en sjaaltjes, riemen) bolero's, glittertruitjes en topjes, blousjes, rokjes, jurkjes, leggings, treggings, panty's, sjaaltjes, glitterriemen, riemen, tasjes, glitter hoedjes, grote hippe zonnebrillen, klipoorbellen, kettingen, armbanden, sieraden, boa's, een grote passpiegel etcetera. Hier zijn veel glitter&glamour outfits van te maken!

Huurprijs make-up& verkleedkoffer: € 40,00
Tevens is het mogelijk de make-upkoffer en verkleedkoffer apart te huren: € 30,00 per koffer
Voor de koffers geldt aan huis af te halen en retour, dag in overleg.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger