Spannend Kinderfeestje

Aangeboden: Spannend Kinderfeestje Prijs: Zie omschrijving

Top Secret uitnodigingen en dossier
Tijdens het kinderfeestje worden kinderen spion en lossen een misdaad op. Hiervoor ontvangen ze een TOP SECRET missiedossier met bewijsmaterialen en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) staan de spionnen in contact met het Nationaal OpsporingsInstituut, Noi92.

Echt contact
De kinderen starten de missie met het bekijken van een instructie dvd. Hierna onderzoeken ze het bewijs en volgen de aanwijzingen. Tijdens het feestje zal Noi92 bellen wanneer er nieuw bewijs is ontdekt. Ook de kinderen kunnen via e-mail en telefoon contact opnemen met Noi92. Door het echte bewijs en het live contact ervaren de kinderen de missie (het kinderfeestje) als een echte spionnenopdracht.

Aanwijzingen en bewijs
Tijdens het kinderfeestje (de missie) ontdekken de kinderen aanwijzingen via websites en krijgen ze live via telefoon nieuwe informatie en aanwijzingen. Dit maakt de missie realistisch en extra spannend. De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen.

Reactie van een enthousiaste ouder:
Wat een succesformule zeg!!! Grandioos! Wij hadden de Ontvoering van professor Ravos gedaan met 11 meiden in de leeftijd van 9 tot 13 jaar; en ze hebben stuk voor stuk genoten en fanatiek meegedaan! Jullie hebben een super scenario zeg; wat mooi in elkaar zit en volkomen echt lijkt voor ze! Iedereen is ook betrokken op deze manier; helemaal leuk! Een echte aanrader!!

Schuilt er in uw kind ook een echte spion?
Kijk dan voor meer informatie op www.hexos.nl/kinderfeestje of bel.

Hexos Amsterdam
Postbus 15734
1001 NE Amsterdam
Tel: 020-6967957

Hexos Aalten
Postbus 158
7122 AD Aalten
Tel: 0543-473088
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger