kinderfeestje Topmodel - Catwalk - Rode Loper

Kinderfeestjes

In het fotoalbum vind je allemaal leuke foto's van onze kinderfeestjes en onder aan de pagina staan reacties van mensen die feestjes bij ons geboekt hebben.
Op deze pagina staat informatie over:www.sheilabuikdanscentrum.nl

  • kinderfeestje buikdans
  • kinderfeestje prinsessen
  • kinderfeestje topmodel
  • topmodel & rode loper act
  • streetdance workshop
  • princess - prinssesenjurken en buikdanskostuums te huur

Kinderfeestje Buikdans
Wil je dansen als Shakira of als een prinses uit duizend en een nacht, boek een buikdanskinderfeestje om nooit te vergeten! Kinderfeestjes buikdans zijn voor kinderen van vier tot veertien jaar. Vanaf veertien jaar hebben we speciale tiener buikdansworkshops."

Een buikdansworkshop voor een kinderfeestje kan plaatsvinden in een dansstudio in diverse locaties, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Deventer & Lochem, of gewoon bij u thuis. Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes.

De dame die de workshop geeft ziet er uit als een prachtige buikdanseres.
Alle kinderen krijgen buikdansrokjes of harembroeken, topjes en rinkelende heupdoeken en sluiers die ze tijdens de les kunnen gebruiken en mooie "buikdans" make-up.
De dames die jarig is krijgt een buikdanskostuum aan tijdens de les en ontvangt een cd die ze mag houden als herinnering.
De kinderen leren de basisbewegingen van buikdans en een leuk dansje.
We nemen heerlijke zoetigheden & limonade mee en mooie oriëntaalse glaasjes, schaaltjes, kussentjes, en dekentjes om op te zitten. Een gezellig oosters theehoekje!
De kinderen krijgen een buikdanscertificaat en kleurplaat.
Op het laatst maken we leuke groepsfoto's.
Demonstratie buikdans door de lerares.
De workshop duurt een uur en dertig minuten (meestal loopt het uit)
De kosten voor een buikdansworkshop aan huis zijn 10,00 euro per kind, met een minimum van 100,00 euro ook als er minder kinderen zijn dan tien. (Wij rekenen 0,20 ct per kilometer reiskosten als het feestjes niet in onze regio is)
Is het feestje in onze studio in Zutphen, dan kost het 15 euro extra. Is het in een studio in Doetinchem, Deventer, Apeldoorn of Arnhem kost het 40 euro extra.
De kosten van een aanvulling Nail Art zijn 15,00 euro.

Kinderfeestje Prinsessen - Princess
Maak van je verjaardag een echt feest met dit leuke prinsessefeestje. Mooie kleren, make-up, glitters... Dametjes van alle leeftijden zijn dolgelukkig wanneer ze verkleed als prinses mooie avonturen beleven. In het fotoalbum vind je allemaal leuke foto's van onze kinderfeestjes. Mochten er ook jongetjes op het feestje zijn zorgen we voor stoere piratenkleding!

Een Prinsessenfeestje kan plaatsvinden in een studio in diverse locaties, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Deventer & Lochem, of gewoon bij u thuis. Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes.

De dame die het feestje met kinderen gaat doen ziet er uit als een mooie prinses.
Alle dametjes krijgen prinsessenjurken aan.
Alle dametjes krijgen mooie prinsessen make-up.
De kinderen gaan verschillende leuke prinsessenspelletjes doen en krijgen elk spelletje een sticker voor op hun diploma.
We knutselen een mooie prinsessenhoed die iedereen mee naar huis mag nemen.
De prinsessen leren lopen als echt princesses op een rode loper.
We leren een mooi prinsessendansje, de jarige mag de cd die we gebruiken houden als herinnering.
We maken prinsessenmuziek met muziekinstrumenten.
We nemen heerlijk cakejes mee, die ze zelf mogen versieren en natuurlijk ook wat lekkers om te drinken.
De kinderen krijgen een prinsessendiploma en een kleurplaat.
Op het laatst maken we leuke groepsfoto's.
De workshop duurt anderhalf uur. (meestal loopt het uit)
De kosten voor een princess workshop aan huis zijn 10,00 euro per kind, met een minimum van 100,00 euro ook als er minder kinderen zijn dan tien. (Wij rekenen 0,20 ct per kilometer reiskosten als het feestje niet in onze regio is)
Is het feestje in onze studio in Zutphen, dan kost het 15 euro extra. Is het in een studio in Doetinchem, Deventer, Apeldoorn of Arnhem kost het 40 euro extra.

Kinderfeestje Topmodel
Kleding, sieraden, make-up, catwalk, muziek, design, model, fotoshoot... een echt kinderfeestje voor meiden.

Een modellenkinderfeestje kan plaatsvinden in een studio in diverse locaties, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zutphen, Doetinchem of gewoon bij u thuis. Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes.

De dame die de workshop geeft ziet er uit als een prachtige topmodel.
Alle kinderen krijgen mooie make-up.
De kinderen mogen kiezen uit verschillende outfits (wij nemen een heleboel outfits mee) en accesoires (tasjes, kettingen, hoedjes, armbanden, enz..) Onze docente geeft natuurlijk mix & match advies.
Iedereen leert hoe je moet lopen op een catwalk en hoe je moet poseren voor een photoshoot met coole muziek.
De jarige krijgt een cd met de muziek de we gebruiken mee naar huis.
Demonstratie photoshoot poseren door de lerares.
We maken een photoshoot van de jarige en daarna een photoshoot met alle dames.
We nemen lekkere snoepjes en drinken mee.
De kinderen krijgen een modellencertificaat en kleurplaat.
De workshop duurt een uur en dertig minuten (meestal loopt het uit)
De kosten voor een topmodel workshop aan huis zijn 10,00 euro per kind, met een minimum van 100,00 euro ook als er minder kinderen zijn dan tien. (Wij rekenen 0,20 ct per kilometer reiskosten als het feestje niet in onze regio is)
Is het feestje in onze studio in Zutphen, dan kost het 15 euro extra. Is het in een studio in Doetinchem, Deventer, Apeldoorn of Arnhem kost het 40 euro extra.
De kosten van een aanvulling sieraden maken (extra half uur) zijn 5,00 euro per kind. De kosten van een aanvulling Nagellak (extra kwartier) kost 15 euro in totaal voor alle kinderen.

Topmodel & Rode loper act
Op zoek naar een leuke act voor kids tijdens een evenement? Dit is de act waar alle kids dol op zijn! Rode lopers, stapels hippe kleding, make-up, hoedjes, tasjes, brillen, sieraden... wij nemen alles mee en zorgen dat alle kinderen een top tijd hebben tijdens braderie, buurtfeest, bedrijfsfeest, enz.
Bekijk onze feedback, wij maken alle kids dolblij. We hebben heel veel ervaring en onze docentes zijn super enthousiast!
Natuurlijk is dit ook te combineren met een van onze leuke dansworkshops.
Voor prijzen of vragen, neem contact met ons op.

Streetdance workshop
Ideaal voor elk feestje met jongens en meisjes. Verjaardag, familiedag, bruiloft, wij geven een spetterende Streetdance workshop en zorgen dat alle kinderen het reuze naar hun zin hebben!

Een Streetdance workshop kan plaatsvinden in een dansstudio in diverse locaties, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Deventer & Lochem, of gewoon bij u thuis. Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes.

De dame die de workshop geeft is een ervaren dansdocente.
Alle kinderen krijgen stoere petjes voor in de les.
Iedereen leert een vette Streetdance choreografie.
De jarige krijgt een cd met de muziek die we gebruiken tijdens de workshop.
Demonstratie Streetdance door de docente.
De workshop duurt een uur.
De kosten voor een Streetdance workshop aan huis zijn 100,00 euro, het maakt niet uit hoeveel kinderen er zijn de prijs blijft hetzelfde. (Wij rekenen 0,20 ct per kilometer reiskosten als de workshop niet in onze buurt is)
Is de workshop in onze studio in Zutphen, dan kost het 15 euro extra. Is het in een studio in Doetinchem, Deventer, Apeldoorn of Arnhem kost het 40 euro extra.

Princess - prinssesenjurken en buikdanskostuums te huur
De mooiste prinsssenjurken te huur! Belle, Assepoester, Doornroosje, Rapunzel, Sneeuwwitje, Ariel,
Yasmine, Bruid, Ballerina, Buikdanseres, enz.. Wij hebben ze allemaal!
De kosten zijn 2,50 per jurk. Er is een minimum van 25,00 euro, dus de jurken worden per tien stuks of meer verhuurd. Kan ook verzonden worden, dan komen er 10,00 euro verzendkosten bij.

Reacties:

Ze hebben het prima naar hun zin gehad! Er werd gezegd: "Dit is het leukste kinderfeestje ooit!" Dat zegt genoeg toch? Ik heb ook genoten van de meiden en vond dat ze aardig goed luisterden en heel belangstellend waren.
Jeanine is su-per, helemaal geweldig met die uitgelaten meiden. Mijn complimenten, het was een prima feest.
Ik wilde je even laten weten dat het prinsessenfeestje van mijn dochter, Lisanne, een groot succes was! De lerares deed het geweldig, de locatie was super (handig dat je om de hoek kunt parkeren) en de meiden hebben allemaal genoten. Op de weg naar huis zat ik met 3 meisjes in de auto en ze wilden alle 3 ook zo'n feestje als ze 6 zouden worden!! Nogmaals veel dank. Ik kom zeker bij je terug als mijn jongste dochter 5 of 6 wordt!
Het was een groot succes, de meisjes genieten erg na! Dank, je bent een grote aanrader :-)
Wij hebben vanmiddag ons buikdansfeestje gehad, en we willen jullie even laten weten dat het helemaal fantastisch was. De meisjes vonden het geweldig, de één na de ander riep; dat wil ik ook! Dus jullie krijgen het nog drukker de komende tijd! Heel veel complimenten voor de lerares, ze deed het super!
Het modellenfeestje was een groot succes en Jeannine deed het vol overgave en met veel enthousiasme. Leuke hemdjes om te pimpen, mooie foto's etc.
Wij zijn vanmiddag bij je op het feestje geweest en ik wilde je even laten weten dat de meiden het fantastisch vonden, dank je wel, het was echt een super feestje !!! Vooral mijn dochter is erg blij met haar feestje !!
Het was helemaal SUPER. De meiden hebben het zo gezellig gehad en Anne vond het zelf vet cool.
We hebben erg genoten, Hilde heeft het erg leuk gedaan, de kinderen hebben het erg leuk gehad.
Het feestje gistermiddag was super! Alle dametjes waren na afloop enthousiast!
dus bij deze, bedankt voor de geslaagde middag en wie weet tot ziens!
Bedankt voor de leuke foto's. Alle kinderen hebben onwijs genoten. Ik vond ook dat je het geweldig gedaan hebt. Bedankt en vast tot ziens.
Het feestje was een groot succes. Alle meisjes hebben genoten.
Alle kleine prinsessen vonden het helemaal fantastisch!! En ook ik vond het superleuk! Heel goed georganiseerd, prachtige jurken, een lieve prinses die het feestje begeleidde. Kortom, alles was perfect. En ik vond het ook heel aardig dat het allemaal erg uitliep zonder dat de prinses het hierdoor ging afraffelen of dat er extra kosten in rekening gebracht werden! Heel erg bedankt voor alles! Ik zal iedereen vertellen dat dit een aanrader is.
Zoals je ziet hebben de dames genoten, en ik ook!
Er waren 7 dametjes die allemaal erg enthousiast waren. Ik hoorde ook geluiden over: dat wil ik ook op mijn feestje (goede reclame dus. Ze/we hebben genoten!! dank.
Bedankt voor het superleuke modellen kinderfeestje! Laura en de andere meiden hebben enorm genoten! Laura heeft het nu al over een buikdansfeestje volgend jaar.
De meiden vonden het een heel leuk feestje. Marije loopt en danst nog steeds op de muziek van de cd. Jeannine deed het erg leuk en de kinderen vonden haar heel aardig.
De kids hebben erg genoten. Het was zeer goed verzorgd. Bedankt voor de foto, wat zagen ze er leuk uit zeg.
De kinderen vonden het helemaal werelds. In opperste concentratie naar de 'juf' aan het luisteren en zich in allerlei bochtend wringend om het maar na te kunnen doen (wat nog erg moeilijk bleek ;-)) De juf deed het erg leuk. Ze kon de kinderen er goed bij betrekken maar ook kordaat t.o.v. gedrag wat iets minder leuk was, knap hoor!

Boek een gezellig kinderfeestje aan huis of een kinderfeestje op locatie!
Na het kinderfeestjes worden de foto's gemaild, de leukste foto van het feestje zetten we op onze site.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger