Ballonnenclown; Gek op Feestjes

Ballonnenclown; Gek op Feestjes Prijs: Op aanvraag

Wij zijn gek op feestjes! Wij maken elke bijzondere gelegenheid nóg specialer met een he-le-boel ballonnen. Bij zowel kids als volwassenen toveren wij een glimlach op het gezicht, met ballonnen is het altijd feest!

Tijdens uw feest/opening/festiviteit vermaken wij uw gasten graag met veel enthousiasme. Is het leuk als wij hiervoor verkleed zijn als clown, zwarte piet of wat dan ook... geen probleem!
Extra feestelijk wordt het wanneer de ruimte is versierd met ballonnen! Wij kleden de feestruimte aan met ballonpilaren of ballonnenbogen of een groot ballonfiguur, zoals een levensgrote A of B wanneer uw kind is geslaagd voor zijn/haar zwemdiploma of een ooievaar en een grote baby op uw kraamfeest!

Grote maar ook kleine feestjes, wij zijn er gek op! Ook leveren wij op bestelling balloncadeau's of kindertraktaties en give away voor bruilofgasten en feestgangers, heel origineel en superfeestelijk!

Wilt u de kunst van het ballonvouwen zelf onder de knie krijgen, bent u hier ook aan het juiste adres! Workshops voor particulieren, maar ook voor bedrijven, een heel knallend bedrijfsuitje!

Mail of bel gerust, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
info@gekopfeestjes.nl

Zoekwoorden:
ballonclown, clown, knutselen, kinderpartijtje, ballonnen, ballonnenclown, ballonfiguren, ballonvouwen, ballonknopen, besnijdenis, bedrijfsfeest, communie, ballonneclown, feest, verjaardag, traktatie, tractatie, ballon, bruiloft, trouwerij, kindervermaak, kinderen, kinderfeest, ballonnenpiet, zwarte piet, sinterklaas, goedkoop, gratis, kraamfeest, kraamborrel, geboorte, babyshower, baby, kraam, vrijgezellenparty, vrijgezellenfeest, vrijgezel, braderie, bedrijfsopening, opening, markt, evenement, decoratie, cadeau, workshop, schmink, party, kermis, partijtje, kerst,
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger