KINDERFEESTJE op de boerderij in Zoetermeer

Aangeboden: KINDERFEESTJE op de boerderij in Zoetermeer Prijs: € 90,00


Wij geven op de boerderij in Zoetermeer leuke kinderfeestjes voor jongens en meisjes van de basisschool.
Wij hebben stro om in te spelen, mammoetskelter, legerjeep, fietsen en natuurlijk onze lieve pony's om te verzorgen en evt. tegen meerprijs op te rijden onder begeleiding. Bovendien hebben wij een speelgoedpaard , een bijna echte pony my little horse om mee te spelen ( ook te koop )die echt vooruitgaat als je erop rijd!!. Kijk op de website voor het filmpje! Echt supergaaf !!Natuurlijk kan je ook blijven eten en wat te denken van een KNUTSELFEESTJE ?? Of liever een stoer SOLDATENFEESTJE? en dan evt. een groepsfoto mee naar huis voor 1,50 pp. Ook voor de jongens hebben we een echte legerjeep en soldatenspullen en niet te vergeten de kruisbogen om mee te schieten! Bovendien de nieuwste rage: triker rijden voor jongens en meisjes!. ( ook te koop!)Toch liever een PAARDRIJFEESTJE of PONYFEESTJE ?? Alles kan bij ons en voor de ouders ook geweldig. U hoeft u nergens druk om te maken, feestje is compleet verzorgd en u geniet van de spelende kinderen, zonder troep in uw huis!
Wij zijn geopend op afspraak, behalve de zondag en verder info op de site van boerderijfeestje !
2 uur spelen tm 10 kinderen vanaf 90 euro incl. snoepen en drinken en gebruik van alle speelgoed en het borstelen en verzorgen van de konijntjes, cavia's en van de pony's. Dit kan worden uitgebreid tegen meerprijs met knutselen, ponyrijden of eten.
Nieuwschierig?
Stuur een mailtje en kijk even op de site van www.boerderijfeestje.nl ! U kunt natuurlijk ook even bellen voor informatie of stuur een mailtje naar:

boerderijfeestje@gmail.com
Graag tot Ziens in Zoetermeer,
Vriendelijke groeten, Bert & Adriënne Hoogenboom
tel'.: 06-10 82 81 19
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger