Een nailart, beauty of parfumparty! *NIEUW* nailart webshop!

Een nailart, beauty of parfumparty! *NIEUW* nailart webshop! Prijs: N.o.t.k.

Verjaardagsfeestjes/Nailart workshop met je vriendinnen:



  • Je kunt naar de nagelstudio van Beauty Nails Debbie komen voor heerlijke meidenmiddagen. Tevens is er via de webshop vele nailart producten verkrijgbaar.
Parfumparty (je gaat je eigen parfum maken) De meiden kunnen kiezen tussen een parfumroller en een parfum verstuiver. Er wordt gewerkt met 12 verschillende geuren, die door elkaar gemengd kunnen worden. Zo maak je je eigen unieke parfum. Er zal ook cosmetica glitters en vloeibare kleurstof aanwezig zijn. Ook de verpakking waar het flesje ingedaan wordt, gaan we mooi versieren. Je kan er ook voor kiezen om een extra optie te boeken en je gaat met speciale verf je flesje versieren.

Nailart / nagelparty De meiden kunnen kiezen tussen een oefenvinger mét nageltips of een lakwiel. Er zullen meer dan genoeg materialen aan wezig zijn. Zo heeft Beauty Nails Debbie ongeveer 25 verschillende kleuren nagellak, 30 verschillende soorten striper en 70 soorten rhinestones, fimoklei en dazzling. Ook zijn er 10 verschillende soorten nailstickers en 12 kleuren glitter. Bij kinderen die wat ouder zijn wordt gebruikt gemaakt van nailart paint. Indien gewenst kan er een extra optie op worden genomen en kunnen alle nagels van de genodigden worden ge-nailart. Let erop dat er tijdens deze party geen gebruikt wordt gemaakt met nagellijm.

Beautyparty De meiden gaan zich een hele middag verwennen met maskers, tonic, reiniger en gezichtscréme. Beauty Nails Debbie zal informatie geven hoe je het beste je huid kunt verzorgen. Je zal de nagelstudio als een prinses verlaten. Daarna kun je met een extra optie opgemaakt worden.
NIEUW: BODYSCRUB MAKEN EN BAD-/DOUCHEOLIE.
Het maken van parfum en nagellak was/is zo populair dat Beauty Nails Debbie besloten heeft haar aanbod betreft het maken van eigen cosmetica te vergroten. Kijk op de website voor een uitgebreide beschrijving!!

Prijzen:
Elke standaard party kost EUR 10,- p.p. Kijk op de website voor leuke acties of meer informatie!

Extra opties

  • Zelf nagellak maken
  • Glitter tattoo's
  • Flesje met glasverf beschilderen
  • Alle genodigden nailart
  • Alle genodigden make-up
  • Mini manicure
  • Nailart ring maken
  • Nagelriemolie maken
Kijk ook eens in de webshop van Beauty Nails Debbie voor leuke nailart producten en sleutelhangers. Alle producten die gebruikt worden met een party zijn via Beauty Nails Debbie verkrijgbaar, mail even als u zelf een pakketje wilt samenstellen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger