Goochelaar, poppenkast, kinderfeestje professioneel

Goochelaar, poppenkast, kinderfeestje professioneel Prijs: N.o.t.k.

Waar Korvera verschijnt met zijn poppenkast en goochelkoffer wordt de ruimte gevuld met vrolijkheid, ontroering en nostalgie. Bent u gefascineerd door de goochelkunst of wilt u liever dat Korvera met zijn poppenkast langs komt, gebruik dan he contractformulier op zijn website en schroom niet een enkele persoonlijke wens toe te voegen. Korvera zal trachten deze in zijn voorstelling te verwerken.

Verras de jarige met een vrolijke act waarbij poppenkast en goochelen centraal staan. Voor elk kinderfeestje heeft Korvera een leuk en spannend poppenkastverhaal. De verhalende goocheltrucs zijn grappig en verbazingwekkend en natuurlijk worden er ook snoepjes tevoorschijn getoverd. Als klap op de vuurpijl wordt er nog een trucje aan de kinderen uitgelegd. U kunt uw kinderfeestje overigens gewoon thuis vieren, Korvera verschijnt daar waar het feest wordt gevierd. Hij stelt de kinderen nooit teleur en staat altijd garant voor een onvergetelijke ervaring!

Wellicht is de kinderboekenweek de aanleiding die u hier deed belanden. Een speciale voorstelling over superhelden (het thema van dit jaar) zal de kinderen doen schaterlachen.

Een ontroerende kant van zichzelf laat de illusionist zien als zijn koffer open gaat voor de senioren. Voor hen heeft hij een theatervoorstelling gemaakt die nostalgie oproept maar onvermijdelijk ook een glimlach op de lippen brengt.

Mocht u inmiddels nieuwsgierig zijn naar de magische koffer en met name de inhoud ervan, Korvera deelt enkele van zijn geheimen tijdens workshops, die zowel nuttig als hilarisch zijn. U zult de goochelaar in uzelf ontdekken!

Korvera verschijnt desgewenst bij u thuis of op elke gewenste locatie, heeft een luisterend oor voor uw persoonlijke wensen, en neemt vanzelfsprekend altijd zijn koffer mee!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger