Kinderfeest, Clown, Schmink, Handpop, Goochel, Poppenkast

Aangeboden: Kinderfeest, Clown, Schmink, Handpop, Goochel, Poppenkast Prijs: Zie omschrijving

Snoepjeshuis, heerlijk zoete entertainment voor particulier en bedrijf!
Elke maand een leuke aanbieding!

Over mij: Ik ben een moeder van 2 kinderen, met 4 jaar ervaring in het basisonderwijs/PABO.
Verklaring van goedgedrag kan geregeld worden tegen een meerprijs.

Poppenkast
Het snoephuis heeft heerlijke poppenkast verhalen waar iedereen dol op is. Bekende sprookjes en zelfverzonnen verhalen voor jong en oud beelden wij uit in met een beetje extra... Want van al die zoete verhalen krijg je natuurlijk trek in iets lekkers. We verklappen nog niets, maar we beloven dat het publiek onze voorstelling voldaan en genietend verlaat.

Schminken
Ook toveren wij de liefste kindergezichten om naar een slechte heks of goede fee, spiderman, graffiti, bloemenmeisje, clown, dier etc... Kijk voor enkele voorbeelden op onze website en huur ons in voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of voor een bijzonder event.

Clown / Piet /Act
Een beetje gek, een beetje grappig, een beetje dom, zolang jullie er maar om lachen. Onze clown of piet zorgt voor het grootste plezier voor elk kind omdat hij lachen heel belangrijk vind. Zet dus alle zorgen op zij en huur onze clown of piet voor een feest of een partij. Of je favoriete figuur van tv, zoals mega mindy, pokemon, kabouter plop of totally spice doen wij als act en dat zorgt voor dikke kinderpret.

Goochelen
Op elk feestje een kleine goochelshow, want hoe een bal verdwijnt dat leer je hier zo. We verklappen we de act niet, want zo blijft het altijd een beetje magie.

Kinderfeestjes
Het hoofd van een ouder is al zo vol, gelukkig verzorgen wij ook kinderfeestjes met veel lol. Ruim 2 uur spel, show, crea en plezier, zelfs de traktatie verzorgen wij ook hier. Gun jezelf als ouder een beetje plezier en boek ons voor een kinderfeestjes met veel vertier.

Handpopshow
Handpop Bello de hond is een ontdeugende grappenmaker, maar hij kan ook erg lief zijn. Hij is dol op zingen, grapjes maken en gekke dingen doen. Soms vraag hij het publiek mee te doen waardoor hij de boel nog meer op stelten zet. Nodig Bello uit voor je feestje of event en hij vermaakt brutaal de gehele tent.

Cursus / workshop
Poppenkast, Schminken, Ballonnen, Clown, Goochelen etc het kan allemaal, neem hiervoor contact op.

Om een goede offerte te maken voor een kinderfeestje kunt u het beste omschrijven wat u wilt qua budget tijdsduur en gewenste activiteiten en tijd. Waar houdt uw kind allemaal van, interesses, muziek, tekenfilms, idolen etc. op basis van deze informatie kunnen wij u een passend voorstel doen. Voor een prijsvoorbeeld kunt u op de pagina van de activiteiten gaan. Over de prijzen en activiteiten valt te onderhandelen, bel direct: 0616639093, email ons, of ga voor info naar onze website www.snoephuis,tk of www.snoepjeshuis.nl

Tijdelijk hoge kortingen!

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties.
Werkzaam in: Heel Nederland
Werktijden: Alle
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger