Kinderfeestje Model voor een Dag

Aangeboden: Kinderfeestje Model voor een Dag Prijs: € 99,00

Wat is er leuker dan samen met je vriendinnen een fotofeestje te organiseren en een middag lang een fotomodel te zijn?

Fotosessie in onze studio - € 99,--U komt naar onze studio waar de kinderen welkom worden geheten met drinken en wat lekkers. Na een korte uitleg kunnen de kinderen zich mooi maken en zet ik ze op de foto, alleen en/of met vriendinnen. Tot slot maken we een groepsfoto.
Opties om het feestje nog spectaculairder te maken:
Uitnodigingen - € 29,-- (incl 10 uitnodigingen) Hierbij krijgt vooraf u een korte fotoreportage met de jarige, vervolgens maken we een uitnodiging in de vorm van de voorkant van een glamour tijdschrift.
High Tea - € 39,--Bij het standaard feestje krijgen de kinderen bij binnenkomst drinken en wat lekkers. Bij de High Tea optie is er tijdens het feestje onbeperkt drinken en zijn er veel lekkere hapjes beschikbaar.
Visagie - € 49,-- Hierbij komt er een professionele visagiste die de kinderen opmaakt voor de ultieme modelervaring.

Fotosessie op lokatie - € 129,-- (max 40km vanaf Purmerend)Hierbij kom ik met onze mobiele studio bij u thuis, wanneer de ruimte dit toelaat.Na een korte uitleg kunnen de kinderen zich mooi maken en zet ik ze op de foto, alleen of met vriendinnen. Tot slot maken we een groepsfoto.
Maximaal 10 kinderen. Elk kind meer kost 12,50 per kind.

De fotoshoot is inclusief 2 foto's per kind, waaronder 1 groepsfoto. In de week na het feestje staan de foto's op internet en deze is via een aparte link te bereiken voor de ouders.

Wil je dag om nooit meer te vergeten en waar je vriendinnen nog lang over napraten?
Neem dan snel een kijkje op mijn website of stuur mij een email voor meer informatie.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger