Boek een kindershow voor uw feest of evenement deze zomer

Boek een kindershow voor uw feest of evenement deze zomer Prijs: Zie omschrijving

Boek nu een interactieve kindershow voor uw feest of evenement deze zomer!
Clown Zassie Entertainment bied professionele kindershows voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Welke gekenmerkt worden door een grote dosis interactie, goochelen, jongleren, muziek en humor.

Uitermate geschikt voor scholen, markten, winkelcentra, vakantieparken, festivals, evenementen, campings, etc. Voor elke gelegenheid en elke locatie is er wel een passende oplossing te vinden.

Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur
Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur is een superleuke kindervoorstelling speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud (iets jonger en ouder is ook mogelijk). Tijdens de kindershow staat het leven als piraat centraal en zal Sjaak de kleine landrotten eens even opleiden tot heuse zeebonken. Deze knotsgekke piratenshow, gespeeld door Sjaak de Piraat neemt de kinderen mee in lessen over hoe je piraat word.
Dit alles gebeurt door middel van magie, muziek, dans, piraterij, interactie, schietoefeningen, gooien met zwaarden en het bereiden van een echte piratenmaaltijd. Uiteraard wordt alles op kindvriendelijke wijze met veel humor en publieksinteractie gedaan.
U zult zien dat zelfs de wat bangige kinderen al snel aan Sjaak's lippen zullen hangen tijdens dit piratenfeest

vanaf: 380 Euro excl. reiskosten en BTW

Clown Zassie's Kindershow
De show begint op het moment dat Clown Zassie net van vakantie terugkomt. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, want dat is toch wel heel erg leuk. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over... Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.
Een interactieve kindershow vol humor, clownerie, magie, jongleren en muziek.

vanaf: 355 Euro excl. reiskosten en BTW

Clown Zassie Entertainment is al ruim 12 jaar dé expert op het gebied van kinderentertainment uit de Drechtsteden.
Wij bieden het hele jaar door kindershows, ballonartiesten, steltlopers, attracties, kinderfeestjes, suikerspinmachine, schminkstand en meer voor allerlei feesten en evenementen. Doordat wij alles uit eigen beheer leveren en uitsluitend werken met materiaal van gerenommeerde merken kunnen wij u de beste kwaliteit bieden voor een aantrekkelijk tarief.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger