Fiedelandijn, verrassend en uniek voor het hele gezin!

Fiedelandijn, verrassend en uniek voor het hele gezin! Prijs: N.o.t.k.

Fiedelandijn, een bedrijf dat vanalles organiseert wat leuk is voor kinderen en hun gezin. Je kunt dan denken aan kinderfeestjes, dagjes uit met familie, vriendjes of vriendinnetjes. Maar ook leuke activiteiten door het hele jaar heen. Fiedelandijn is steeds op zoek naar alles wat leuk is om te doen, maar dan wel verrassend en uniek, want daar staan we voor!

Ons sterke punt is dat we alles op maat maken, dus jij geeft aan wat je wilt, wat niet en wat je budget is, daar gaan wij mee aan de slag, zo is elk feestje of dagje afgestemd op de persoon en situatie. Ook zijn er een aantal kant-en-klaar pakketten om te huren, geen standaard thema kist maar een unieke ervaring met schatzoeker of raafjes.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze site www.fiedelandijn.nl, en laat je verrassen. Heb je interesse, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan via info@fiedelandijn.nl of 06-51617478.

Nu even geen feestje, maar wil je wel op de hoogte blijven? Abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief, deze komt ongeveer 1x per maand uit en staat vol met leuke activiteiten waar iedereen zich op in kan schrijven, kortingen, acties en nog veel meer. Stuur dan een mailtje naar info@fiedelandijn.nl met als onderwerp 'aanmelden nieuwsbrief'.

Graag tot kijk bij Fiedelandijn!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger