Kinderfeestjes en workshops bij JECKS in Purmerend

Kinderfeestjes en workshops bij JECKS in Purmerend Prijs: Zie omschrijving

Creatieffeest, parfumfeest, sieradenfeest, bingofeest of zeepkettingfeest:

Deze feestjes kunt u al reserveren vanaf € 11,50 per kind inclusief cadeautje voor de jarige, materialen, slagroomsoesjestoren, snoep en limonade. Indien gewenst, kan ook een maaltijd worden bijgeboekt in de vorm van patat met kroket/frikandel of pannenkoeken met toppings voor slechts 2,75 extra.

Het creatieffeest, parfumfeest, sieradenfeest, bingofeest en zeepkettingfeest worden gegeven op Gaasterland 12 in Purmerend. De ruimte is versierd met slingers en ballonnen, er is voor de jarige een verjaardagsstoel en bij de deur staat een welkomstbord met de naam van de jarige. Natuurlijk geeft JECKS ook nog een leuk cadeautjes en is er de mogelijkheid om de cadeautjes bij JECKS uit te pakken met het cadeautjesspel.

Mocht u zelf bij uw thuis een feestje willen geven kijk dan onder onze advertentie ' Zelfmaakpakketten zeepketting en parfum maken'

Sieradenfeest:
Tijdens het sieradenfeestje wordt er een ketting, armband of sleutelhanger gemaakt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van wel 200 soorten kralen, 30 soorten bedels en 50 soorten lint en leren ze verschillende technieken van het sieraden maken. Het feestje is te boeken vanaf 11,75 per kind inclusief alle materialen, slagroomsoesjestoren, snoep en drinken.

Zeepkettingfeest:
De zeepketting is erg leuk om op te hangen in de slaapkamer, aan de kledingkast of in het toilet en bovendien geeft de zeep een heerlijke geur af. Maar je kunt de zeepketting natuurlijk ook cadeau doen in de mooie cadeauverpakking die je erbij krijgt.

Tijdens dit feestje maken de kinderen hun eigen zeepjes met behulp van verschillende mallen in verschillende kleurtjes en geurtjes. Voor de zeepketting gebruiken we daarnaast verschillende materialen zoals lintjes, bedeltjes, metaalkralen, parels. hangertjes, etc. Het feestje kost € 11,50 per kind inclusief alle materialen, slagroomsoesjestoren, snoep en drinken.

Parfumfeest:
De droom van menig meisje: zelf een parfum samenstellen. Extra leuk om dat samen met vriendinnetjes te doen en elkaars creaties te vergelijken en bewonderen.
Tijdens dit feestje gaan de meiden hun eigen parfum maken aan de hand van 30 verschillende parfumoliën. Alle geuren leren ze kennen door verschillende reuk en geurspellen en informatie.

De parfum gaat in een parfumverstuiver met paarse of turquoise dop. Ze maken allemaal 30 ml parfum. Op de verstuiver komt een parfumetiket met daarop de zelfbedachte naam van het parfum en de naam van de maker.
Daarnaast is er ook gedacht aan een mooi parfumdoosje die door ieder wordt 'gepimpt' met een grote parelmoer strik, mozaieksteentjes, hartjes, glitters, pailletjes, stickertjes etc. zodat het eigen parfum na het feestje in stijl kan worden meegenomen naar huis.

Als meegeefcadeau krijgen de meiden aan het eind van het feestje van JECKS een cadeautasjemet daarin leuke zeepjes. De prijs per kind is 13 euro. Leeftijd: 7-16 jaar.

Creatieffeest:
Bij dit feestje gaan de kinderen iets maken wat ze aan het eind van het feestje trots mee naar huis nemen. Enkele voorbeelden zijn: een Hello Kitty lamp, schoudertas met portemonnee/mobieltasje, sieradenbord, spiegelkastje. Dit feestje is te boeken vanaf 11,50 per kind.

Bingofeest:
Tijdens het feestje maken we een mooi etui (bijvoorbeeld Hello Kitty, Cars of hartjes met bloemen voor de oudere meiden). We gebruiken hiervoor stofjes, Puffy art verf, textielstiften, lintjes, foamkralen, kralen etc.

Daarna begint de bingo. Iedereen krijgt een eigen bingokaart en afstrepen maar. Met de prijsjes die je wint kan je o.a. het etui vullen.
De kosten zijn 11,50 euro per kind.


Themamand verhuur:
U heeft de keuze uit manden rond de volgende drie thema's: Glitter en Glamour, Piraten en Griezel. De mandhuur is € 60,00 voor 6 kinderen en is inclusief lekkernijen, verkleedkleding, uitgebreid draaiboek, themadecoraties, creatieve opdracht en een meegeefkadootje in het gekozen thema.

WORKSHOPS KINDEREN

In de vakanties en rond themafeesten (Carnaval, Pasen, Kerst, Halloween etc.) hebben we kinderworkshops waar je je op in kunt schrijven. Zie voor verdere informatie en data: www.jecks.nl


WORKSHOPS VOLWASSENEN
JECKS heeft ook diverse workshops voor volwassenen zie het tabblad workshops volw. op www.jecks.nl



Voor informatie over JECKS kunt u kijken op www.jecks.nl. Maar u kunt natuurlijk ook bellen met 0299-437034 / 06-55966809 of mailen naar info@jecks.nl.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger