Kinderfeest, kinderdisco, discoshow, muziekshow

Kinderfeest, kinderdisco, discoshow, muziekshow Prijs: Zie omschrijving

NIEUW & Exclusief: Hitz voor Kidz on Tour!

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar biedt Hitz voor Kidz on Tour! op een uitbundige manier non-stop dolle pret. Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes.

Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle Hitz voor Kidz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid. In een kleurrijk achtergrond decor in truss systeem, knipperen de felgekleurde discolampen op de beat! En wordt de volumeknop door het professionele geluidsbedrijf op elke gewenst niveau gedraaid.

Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van het kinderdagverblijf of op school hebben geleerd komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met; "Hoofd, schouders knie en teen" of de "Tsjoe Tsjoe Wa".

De ervaren deejay draait alle verzoekplaatjes uit de Kids Top 20. En bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er vette prijzen te winnen zijn met het ´Mega 4 op 'n rij spel´.

Hitz voor Kidz on Tour is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten, maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals winkelcentra, dorpsfeesten, campings, bungalowparken, braderieën of als opwarmshow voor de komst van Sinterklaas.

Op aanvraag is tegen een meerprijs een aanvulling op bovenstaande muziekshow te boeken; een Meet & Greet met Goudbeer. Deze grootste lieve knuffelbeer vertroetelt uw publiek met allerlei zoetige traktaties. Hij staat 3 x 30 minuten geheel ter beschikking voor een onvergetelijk ontmoetingsmoment met de kinderen.

Showfacts

  • Professionele licht- en geluidsset (tot 300 personen)
  • Technicus / begeleider (op locatie aanwezig)
  • Feestdeejay (3 uur durende show)
  • Mega 4 op 'n rij spel + vette prijzen!
Beschikbaar promotiemateriaal

  • Pakket A4 kleurplaten
  • Pakket A2 posters (voorzien van blanco tekstbalk)
  • Plus vermelding in de online Tour Agenda!
Prijs info

  • 1 x 60 minuten € 795,00
  • 3 x 60 minuten € 895,00
  • Reiskosten: inclusief 100 km (vanaf Gouda)
TIP Inzet extra looppop "Knuffel van Goudbeer"

  • 3 x 30 minuten € 395,00 Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW
Dansen, gieren, brullen, zingen, snoepen en springen: haal je feestmuts uit de kast en laat de confetti maar vallen want met Hitz voor Kidz on Tour! gaan we knallen!

Opties plaatsen en boekingen bevestigen? Tel.: 079-322 90 51

Trefwoorden: kinderfeest, kinderdisco, discoshow, muziekshow, deejayshow, kid dj, kinderdeejay, kinderconcert opwarmshow
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger