Professionele sfeermakers, Atractie,Kinderfeestjes,Fun Food

Professionele sfeermakers, Atractie,Kinderfeestjes,Fun Food Prijs: Op aanvraag

FLEVO promotions bv is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van alle soorten vermaak en promoties. Zoals kinderactiviteiten, openingen, ballondecoraties, spelpresentaties, traktatieverzorging en seizoensactiviteiten.

Waarom FLEVO promotions bv?

- Attracties in eigen beheer --- dus kwaliteit en veiligheid !

- Professioneel advies --- dus altijd de juiste promotie !
- 100 % flexibiliteit --- dus altijd tevreden klanten !

- Ervaren, eigen personeel --- dus service met een smile !

- De scherpste prijs --- dus maximaal rendement voor u !

Met meer dan 20 jaar ervaring in huis, staat FLEVO promotions bv garant voor een perfecte uitvoering van uw activiteit of promotie, Evenementen

Tijdens de feestdagen hebben wij diverse feestelijke acties. Vermelde activiteiten zijn een kleine greep uit ons aanbod… informeert u eens naar onze aantrekkelijke combinatie mogelijkheden.



BALLONFIGUREN
Onze clown is een ware kunstenaar met ballonnen. De kinderen kijken hun ogen uit, van een fleurige ballon tot een hond, zwaard, papegaai en nog veel meer bijzondere vormen. Mobiel of vanuit een vrolijke stand te boeken.

SCHMINKSTAND
Twee vrolijke clowns schminken de kinderen in hun geliefde droomfiguur. Op kunstige wijze veranderen de kinderen in schitterende prinsesjes (natuurlijk met glittertjes) of in een wilde leeuw. Zeer populair bij de wat oudere kinderen is de glitter tattoo een combinatie van schmink en tattoo is bij deze stand mogelijk

KNUTSELTERRAS
Je eigen button maken, of toch liever een trekpop knutselen. Het kan allemaal in onze knutselhoek. Onder begeleiding van twee medewerkers maken de kinderen prachtige werkstukken aangepast aan het seizoen of thema feest.

TOVERBALLENBOOM
Voor de allerjongsten onder ons spreekt deze attractie enorm tot de verbeelding. Wie heeft er als kind niet gedroomd van een boom waar snoep uitkomt? Een kabouter vertelt de kinderen een verhaal over de boom. De kinderen zitten bij de boom op paddestoeltjes. Na afloop ontvangt ieder kind uit de mond van de boom een toverbal.

PLACEMAT PLEZIER
Voor de creatieve kinderen is dit een groot feest. De kinderen worden uitgenodigd een voorbedrukte plaat in te kleuren waar dan vervolgens door onze medewerker een place mat van gemaakt wordt.


SPRINGKUSSEN
Met een springkussen is het feest altijd een succes! Overzicht springkussen

Wie iets te vieren heeft trakteert! Een kleine greep uit de vele mogelijkheden…
Een eetkar mag eigenlijk niet ontbreken bij uw feest. Of het nu gaat om een haringkar, een ijskar, een popcornkar of een andere kraam of kar, er is er altijd een die bij de uw gelegenheid past.

CHOCOLOCO
De hit van het jaar! Heerlijk smullen van de vloeibare chocoladefontein. Bijvoorbeeld met fruit op een stokje of voor de echte zoetekauwen een marshmallow!Chocolade maakt gelukkig! Onze chocolade droom actie is een ware smaakbeleving. Aangepast aan het seizoen, zorgen wij voor fruit, koekjes en snoep. Natuurlijk mag de chocolade niet ontbreken, ook mogelijk met witte chocolade bijvoorbeeld tijdens een kerst actie.

HAMBURGERS
Onze hamburgers worden geserveerd met een broodje en keus uit 3 soorten saus. Extra royaal met een plakje tomaat of ringen ui, het is allemaal mogelijk.

HOT DOGS
Een ware traktatie zijn onze heerlijke broodjes hot dogs, met keus uit 3 soorten saus. Op markten en braderieën zijn we regelmatig met onze hotdogkraam te vinden. Maar ook op feesten, partijen en evenementen wordt onze hotdogkraam vaak ingezet. Wie wil er nou niet zo'n overheerlijke Amerikaanse hotdog met lekkere saus en zuurkool. De hotdogkraam is een uitermate leuke aanvulling op uw feest of evenement.

POFFERTJES
Voor jong en oud een heerlijke traktatie! Onze poffertjes worden geserveerd met poedersuiker en roomboter.


SUIKERSPIN
Royale wollige suikerspinnen... Een suikerspin is lekker voor iedereen. U kunt met onze suikerspinmachine ook zelf de lekkerste suikerspinnen maken

POPCORN
Versgebakken zoete popcorn, een klassieker waar iedereen zijn vingers bij aflikt. Maak uw (kinder)feestje, opening of ander evenement helemaal compleet met het uitdelen van heerlijke popcorn! Met onze prachtige popcornmachines maakt u kinderlijk eenvoudig zelf de allerheerlijkste verse popcorn.De popcornmachines worden compleet geleverd inclusief grondstoffen, maatbekers,schep en gebruiksinstructie.


ZIN IN DE ZOMERTIJD VOOR TROPICAL TREAT!
Vanuit een zomers gedecoreerde stand verzorgen twee medewerkers, natuurlijk fleurig gekleed, uw bezoekers op een zomers drankje. Smaakvol, kleurrijk en een lust voor het oog door de stukjes fruit waar ieder glaasje mee gedecoreerd wordt.

Een feest zonder ballonnen is bijna ondenkbaar. Ballondecoraties zijn er voor diverse gelegenheden en in een grote verscheidenheid aan kleuren. invormeerd u gerust naar de vele mogelijkheden.
Wij maken alle vormen voor u op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met ballonnen.
Een groot rood hart van ballonnen of een getal, het kan allemaal!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger