Foto-kinderfeestje in een fotostudio of bij u thuis

Foto-kinderfeestje in een fotostudio of bij u thuis Prijs: Zie omschrijving

Next Top Model
Het ultieme partijtje voor meiden

Het is ieder jaar weer een hele klus iets bijzonders, leuks én origineels te bedenken voor het verjaardagspartijtje van je dochter. Maar mocht je een 'echte meid' hebben (zo eentje die op de hoogte is van de laatste mode, make-up trends en het liefst naar programma's als Hollands Next Top Model kijkt) hoef je niet verder te zoeken.

Vier d'r verjaardag als fotomodel!

In mijn fotostudio in Uithoorn kunnen de meiden zich eerst uitleven op het knutselen van een fotolijstje. Uiteraard worden ze tijdens deze inspanning voorzien van een feestelijk hapje en een drankje. Daarna maak ik de meiden prachtig op, zodat ze op hun mooist kunnen worden vastgelegd. En je begrijpt het al…die foto zal het eerder geknutselde lijstje helemaal compleet maken.

Jij hebt geen omkijken naar de organisatie van het feestje van je dochter en zij heeft de middag van haar leven. Een kijkje in de wereld van het modellenbestaan. Welke meid wil dat nou niet?

Mocht je het feestje liever thuis geven, behoort ook dat tot de mogelijkheden. Bel mij gewoon (06-81094588) met al je vragen; we komen er ongetwijfeld uit!

Vanaf € 15,= per persoon

Margo Kikkert
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger