Stoer kinderfeestje

Stoer kinderfeestje Prijs: Zie omschrijving

Tijdens het kinderfeestje worden kinderen spion en lossen een misdaad op. Hiervoor ontvangen ze een TOP SECRET missiedossier met bewijsmaterialen en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) staan de spionnen in contact met het Nationaal OpsporingsInstituut, Noi92.

Echt contact
De kinderen starten de missie met het bekijken van een instructie dvd. Hierna onderzoeken ze het bewijs en volgen de aanwijzingen. Tijdens het feestje zal Noi92 bellen wanneer er nieuw bewijs is ontdekt. Ook de kinderen kunnen via e-mail en telefoon contact opnemen met Noi92. Door het echte bewijs en het live contact ervaren de kinderen de missie (het kinderfeestje) als een echte spionnenopdracht.

Aanwijzingen en bewijs
Tijdens het kinderfeestje (de missie) ontdekken de kinderen aanwijzingen via websites en krijgen ze live via telefoon nieuwe informatie en aanwijzingen. Dit maakt de missie realistisch en extra spannend. De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen.

Schuilt er in uw kind ook een echte spion?

Klik op de website voor meer informatie!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger