Goedkope clown: Ballonnenclown Biba

Goedkope clown: Ballonnenclown Biba Prijs: € 95,00

Clown Biba is een ballonnenclown, voor op feestjes, braderieën, jaarmarkten, winkelopeningen, en andere evenementen...


Evenementen
Tijdens grote of kleine feesten loopt ze met haar koffer vol met kleurijke ballonnen rond op zoek naar kinderen die een leuke ballon willen... Ook kan ze op een vaste plaats staan zodat de kinderen haar op zoeken.
Ze maakt van de ballonnen allerlei figuren, wat je maar wilt. De figuren die clown biba maakt zijn niet standaard en veel gedetaileerder dan bij de meeste mensen bekend is.

Kinderfeestjes
Ook voor kinderfeestjes is Clown Biba te boeken. Ze maakt voor alle kinderen een leuke ballon, en als de kinderen oud genoeg zijn kunnen ze ook zelf aan de gang gaan met ballonnen. Natuurlijk heeft ze ook een kado bij voor de jarige. En kleurplaten en kleurtjes voor de kinderen mocht de verveling tijdens het wachten toeslaan. Deze mogen de kinderen natuurlijk houden.
Clown Biba komt uit Bladel en treed ook het liefst op in Brabant, maar ook in de rest van Nederland kunt u een beroep op haar doen...



Contactclown Biba
Naast het ballonvouwen heeft Clown Biba zich gespecialiseerd in het spelen en contact maken met ouderen met dementie en verstandelijk gehandicapten. Juist deze doelgroepen verdienenen het om extra aandacht te krijgen en in het zonnetje te worden gezet.

De clown bied een manier van afleiding en plezier waar de verpleging of activiteitenbegeleiding vaak niet aan toekomt of de mogelijkheden voor heeft. Voor meer info over deze speciale werkwijze kijkt u op de website.


Trefwoorden: meisjes clown, lieve clown, ballonclown, ballonnenclown, kinderfeest, kinderfeestje, ouderen, bejaarden, dement, dementerenden, beperking, meisjesclown, clown met ballonnen, speciale ballonnen, ballonplooien, ballontwisten, balloontwisten, balloontwister, ballonvouwen, ballonfiguur, ballonfiguren,
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderfeestjes

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger